Web Design

Preocupaţi să creăm cea mai bună versiune online a afacerii tale.
Web design WordPress pentru site-ul de prezentare sau magazinul tău online

E timpul ca ideea ta bună să fie transpusă bine în online

Realizăm site-uri WordPress menite să le ofere utilizatorilor o experienţă specială: atractive vizual, optimizate SEO, cu funcţionalităţi utile, timp de încărcare rapid, proiectate după chipul şi nevoia business-ului.  

Site de prezentare

Punem umărul la crearea identităţii tale online, fie că eşti soloprenor sau ai un business de produse ori servicii. Dezvoltăm site-uri de prezentare uşor administrabile pe platformă WordPress, care să facă cu ochiul publicului tău şi să te pună în valoare.

Magazin online

Poţi să vinzi sau doar să speri că vinzi. Construim magazine online complet funcţionale, personalizate, uşor de administrat şi optimizate pentru a-ţi aduce rezultate concrete.


Cum te ajutăm cu site-ul tău

Analiză şi soluţii personalizate

Începem orice proiect cu o analiză profundă a afacerii tale pentru a înţelege ce obiective şi ce nevoi ai. Analizăm împreună unde te afli în prezent şi unde vrei să ajungi, stabilim paşii de lucru şi conturăm soluţii personalizate.

Realizare site WordPress

Implementăm online soluţiile identificate. Stabilim structura site-ului, configurăm şi personalizăm tema, identificăm şi implementăm funcţionalităţile necesare pentru ca site-ul să ruleaze uşor şi să ofere o experienţă de navigare plăcută şi utilă.

Mentenanţă

Ne asigurăm că site-ul tău este mereu funcţional. Facem actualizările periodice şi urmărim în cu regularitate uptime-ul, viteza de încărcare, gradul de responsiveness, plugin-urile, efectuarea back-upului, securitatea datelor.


Suntem aici să dăm start proiectului tău online

Începem?

Servicii Web Design

  • Design site
  • Stabilire culori
  • Configurare tema
  • Stabilire structura pagini
  • Instalare certificat SSL
  • Configurare plugin-uri
  • Setare formulare
  • Migrare website şi domeniu

Lucrurile care

fac diferenţa

DESIGN ATRACTIV

Creăm site-uri atractive vizual pentru a capta atenţia utilizatorului şi a contribui la construirea primei temelii în vânzare: încrederea.

PARTENERIAT

Creăm site-uri atractive vizual pentru a capta atenţia utilizatorului şi a contribui la construirea primei temelii în vânzare: încrederea.

OPTIMIZARE PENTRU CONVERSIE

Ştim ce îți trebuie unui website pentru a vinde. Completăm designul atractiv cu soluţii tehnice menite să transforme vizitatorii în clienţi. De la structură la implementare, fiecare element static sau interactiv este gândit pentru a facilita conversia, fiecare buton de call to action este amplasat strategic, fiecare formular serveşte pentru a creşte performanţa site-ului.

VORBIM PE LIMBA TA

Nu eşti o persoană tehnică? Nici nu trebuie. Rolul nostru este să spunem lucrurilor pe nume şi pe înţelesul tău. În orice privinţă, comunicăm simplu, direct şi lămuritor şi avem răbdarea de a-ţi explica fiecare pas şi fiecare propunere pe care o facem.


Dornici să mulţumim

Răspunsuri la întrebările tale

Fiecare website WordPress este unic. De aceea costurile de realizare site web sau magazin online diferă de la caz la caz. Nu-ți face griji, analizăm gratuit proiectele tale și îți oferim oferte personalizate.

Prin web design oferi cea mai bună experiență online pentru magazine online și website-uri de prezentare. Afacerea crește prin atragerea de vânzări prin conversii și leaduri.

Noi, la ServHost, îți suntem alături cu servicii de web design pentru website-uri WordPress. Te ajutăm să creezi site-uri de prezentare și magazine online bine optimizate SEO.

Fă primul pas
către cea mai bună versiune online a afacerii tale
Spune-ne cum te putem ajuta