Din 2008 am ajutat sute de antreprenori să-și crească vizibilitatea și numărul de clienți în mediul online

Lansează cu noi Primul tău site web și devino cunoscut online! Fără să ai nevoie de cunoștințe tehnice speciale

Suntem alături de tine pas cu pas, până la ultimele retușuri.

Pentru Doar 2.75 € / lună (BONUS: Prima lună este GRATUITĂ)
*Abonamentul se realizează pe minim 12 luni

În 3 minute ai propriul tău Website

- LIVE și Funcțional -

Da, ai citit bine. Din interfața web a serverului poți instala cea mai folosită platformă Web – WordPress în doar 3 Minute.

Și toate astea fără să ai nevoie de niciun pic de programare, cunoștințe sau experiență în domeniul IT.

Trebuie doar să știi să dai click!

Cu toate astea, în mintea ta încă mai auzi acea voce care-ți spune ”și dacă nu mă descurc”.

Ei bine, am o veste și mai bună pentru tine

Primești Suportul nostru la fiecare pas
Până când Website-ul este finalizat

De la achiziția domeniului și a abonamentului de hosting, până la cum să instalezi platforma WordPress simplu și rapid din cateva click-uri.

În plus vorbim ”pe limba ta”.

NU vrem să-ți explicăm 1000 de termeni tehnici pe care îi vei uita instant.

Ceea ce ne dorim de fapt este să-ți spunem clar care unde sunt greșelile, astfel încât să le rezolvăm cât mai rapid și ușor.

Scopul tău nu este să devii expert in Website-uri, ci să crești un brand personal în mediul online și să fii cunoscut pentru ceea ce faci.

Ei bine, de-asta suntem aici. Să te ajutăm să-ți crești vizibilitatea și să ai un număr cât mai mare de clienți.

Obține un Website de 7 X mai Rapid decât competitorii tăi

De la achiziția domeniului și a abonamentului de hosting, până la cum să instalezi platforma WordPress simplu și rapid din cateva click-uri.

În plus vorbim ”pe limba ta”.

NU vrem să-ți explicăm 1000 de termeni tehnici pe care îi vei uita instant.

Ceea ce ne dorim de fapt este să-ți spunem clar care unde sunt greșelile, astfel încât să le rezolvăm cât mai rapid și ușor.

Scopul tău nu este să devii expert in Website-uri, ci să crești un brand personal în mediul online și să fii cunoscut pentru ceea ce faci.

Ei bine, de-asta suntem aici. Să te ajutăm să-ți crești vizibilitatea și să ai un număr cât mai mare de clienți.

Pentru Doar 2,75 € / lună (BONUS: Prima lună este GRATUITĂ)
*Abonamentul se realizează pe minim 12 luni

Noi suntem ServHost și de peste 14 ani
Susținem Dezvoltarea Proiectelor Online

Putem spune că suntem misiunea noastră este să ajutăm antreprenorii şi soloprenorii să-şi construiască o prezenţă online care să le aducă în mod constant rezultate.

De mai bine de un deceniu, construim website-uri WordPress şi livrăm serviciile de hosting care să le susţină întreaga activitate.

În paralel, am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole).

Totul pentru ca persoanele care apelează la noi să obţină mai multă claritate şi să fie cu un pas mai aproape de succesul dorit.

Asta vrem să facem și cu tine – să te ajutăm să-ți transformi propria pasiune într-o afacere online profitabilă cu care să ajungi la cât mai mulți clienți.

Ce Spun Oamenii pe care i-am Ajutat Deja

10 MOTIVE CA SĂ LANSEZI CU NOI PRIMUL TĂU SITE WEB

1. Vorbim ”pe limba ta”, în sensul că identificăm exact care sunt dificultățile pe care le întâmpini și le rezolvăm cât mai repede posibil. Nu este nevoie să cunoști termeni tehnici sau detalii care nu sunt in aria ta de expertiză.

2. Ești protejat împotriva atacurilor sau a blocării site-ului, deoarece primești de la noi un certificat SSL pe site-ul tău care te ajută să-l securizezi extrem de bine.

3. Ai o viteză de 7X mai mare pentru deschiderea conținutului de pe site, ceea ce înseamnă că viitori tăi clienți vor avea o experiență cât mai bună.

4. Nu vei avea nicio grijă legată de viruși, fiindcă Imunify360 îți scanează site-ul în permanență, blochează fișierele de acel tip, le introduce în carantină, iar apoi le șterge de pe server. În plus nu vei plăti nimic suplimentar deoarece acest program este inclus GRATUIT în abonamentul de hosting.

5. Primești suficient spațiu de stocare (5GB) pentru a-ți personaliza website-ul așa cum dorești, mai ales la început. Ba mai mult, ulterior, poți să-ți mărești această capacitate de stocare în funcție de preferințele tale.

6. Îți poți recăpăta toate informațiile pierdute în urmă cu maxim 7 zile, în cazul în care Website-ul a fost virusat sau s-a defectat din cauza unei erori tehnice.

7. Îți garantăm CONTRACTUAL funcționarea serverelor într-un procent de 99.9% din timp astfel încât întreruperea de funcționare pentru site-ul tau să fie cât mai mică posibil.

8. Ești protejat de orice fel de pericol, deoarece programul de scanare malware funcționează în permanență și în momentul în care identifică fișiere periculoase acestea sunt carantinate și apoi șterse pentru siguranță.

9. Site-ul tău va fi indexat mai rapid pe motoarele de căutare, deoarece îți oferim un IP dedicat. Ba mai mult, îți oferă stabilitate și o reputație crescută a domeniului tău, ceea ce duce la un procent de livrare foarte bun pentru newsletterele pe care le trimiți în lista de abonați.

10. Dacă ai deja un site la alt provider, NU trebuie să renunți la el. Putem să-ți copiem automat toate fișierele site-ului fără să pierzi absolut nimic.

Pentru Doar 2.75 € / lună (CÂȘTIGI BONUSUL: Prima lună este GRATUITĂ)
*Abonamentul se realizează pe minim 12 luni

SĂ RECAPITULĂM TOT CE PRIMEȘTI
DACĂ ALEGI SĂ COLABOREZI CU NOI:

Pentru Doar 2,75 € / lună îți oferim:

*Ofertă Disponibilă doar cu plată anuală

Ce pierzi dacă NU îți vei construi site-ul cu noi?

Pentru Doar 2.75 € / lună (BONUS: Prima lună este GRATUITĂ)
*Abonamentul se realizează pe minim 12 luni

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Vrei să afli mai multe despre?

A: Da, este folositor pentru oricine are o afacere (în special în mediul online) și vrea să nu mai piardă ore întregi în fiecare lună, emițând facturi. Poți vinde servicii, produse, cursuri online. Sistemul este aplicabil indiferent de situație.

A: Pentru un magazin online WordPress poți alege dintre mai multe variante de hosting. Pachetele ServHost au prețuri începând cu 6 Euro/lună.

A: Pentru un site de prezentare WordPress îți oferim pachete de hosting cu costuri de sub 3 Euro/lună. Avem grijă ca website-ul tău să fie mereu online.

A: După cum ai aflat domeniul web și serviciile de hosting nu înseamnă același lucru. Pentru a avea un website nou trebuie să achiziționezi mai întâi un nume pentru el și mai apoi un spațiu pe server pentru a-l putea găzdui.

O întrebare des întâlnită se referă la modalitatea în care se face legătura dintre domeniul web și serviciile de găzduire.

Este important să știi că aceste două servicii pot fi achiziționate și din locuri separate (de la furnizori diferiți). Procedura de interconectare este aceeași.

Aceasta se realizează prin introducerea name serverelor în contul de administrare asigurat de furnizorul de hosting.

Nameserverele le vei obține din contul personal atribuit domeniului web. Pe scurt, mergi la furnizorul de la care ai cumpărat domeniul și notează name serverele.
Apoi, accesează panoul de control din contul de administrare al hostului și în secțiunea dedicată conexiunii cu domeniul, copiază name serverele.

Așteaptă până când operațiunea este validată și configurată.

Asta este tot. Din acest moment poți instala WordPress și poți începe dezvoltarea noului tău website. Dacă ai cumpărat un nou domeniu web și vrei să instalezi WordPress cât mai rapid, află că nu ai motive de îngrijorare.

Configurarea platformei WordPress este intuitivă și se poate realiza în mai puțin de 10 minute.

Însă, înainte de toate trebuie să știi că pentru a seta WordPress pentru domeniul nou achiziționat trebuie ca mai întâi să asiguri și găzduirea domeniului respectiv. Pe scurt, ai nevoie de servicii de hosting dedicate.

După ce ai făcut legătura dintre domeniu și hosting poți începe instalarea WordPress.
O poți face prin instalarea automata din cPanel, cautand wordpress cu Softaculos.

După cumpărarea domeniului trebuie să rezervi un serviciu de găzduire. Altfel spus, ai nevoie de un server dedicat pe care să găzduiești viitorul tău website.

Alegerea găzduirii sau a serviciilor de hosting poate părea o provocare având în vedere că există mai multe pachete dintre care să alegi.

Pentru a achiziționa serviciile potrivite pentru site-ul tău trebuie ca mai întâi să știi cu exactitate ceea ce urmează să faci.

Dacă vrei să dezvolți un blog sau un site de prezentare fără prea multe pagini atunci nu vei avea nevoie de un hosting specializat.

În schimb, dacă vrei să începi o afacere online care constă în dezvoltarea unui magazin virtual atunci trebuie să îți îndrepți atenția către un pachet de găzduire ceva mai complex.

Spațiul pe server este cel care diferă, ceea ce înseamnă că alegerea hostingului este influențată de mărimea site-ului și de multitudinea fișierelor care vor urma să fie salvate pe server.

Indiferent de pachetul ales, nu ai motive să te îngrijorezi. Vei putea modifica serviciile în funcție de evoluția site-ului tău – de regulă, pentru hosting se plătește un abonament lunar, așadar poți oricând să optezi pentru mai multe, sau mai puține opțiuni.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea pachetului de găzduire potrivit, nu ezita și folosește pagina de contact ServHost.

Vrei să creezi un site web pentru a avea o prezență online? Dacă ești la început de drum și nu cunoști foarte bine etapele pe care trebuie să le parcurgi, nu-ți face griji. Totul este simplu; în plus, poți avea un site în mai puțin de câteva ore.

Însă, înainte de toate trebuie să știi care este diferența dintre un domeniu și un serviciu de hosting.

Domeniul este numele pe care îl alegi pentru site-ul tău. El poate fi cu terminația .ro, .com, .info etc. Acesta reprezintă adresa virtuală, sau identitatea virtuală a site-ului tău.

Cu toate acestea, o adresă virtuală nu poate exista și fără o locație propriu-zisă. Așa cum în viața reală, o adresă este asociată cu o locație fizică. De exemplu, dacă cineva urmează adresa la care tu locuiești, atunci când ajunge la destinație trebuie să găsească un apartament, o casă sau orice altă formă de locuință fizică.

Ei bine, locația propriu-zisă este în cazul nostru găzduirea, sau hostingul.

Domeniul va fi găzduit pe un server, adică la o locație fizică. Serverul va face legătura dintre domeniu și hosting prin intermediul name serverelor. Pe acestea le vei primi în momentul achiziției domeniului.

Așadar, domeniul și găzduirea sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, nu poți avea un site în lipsa unuia.

Atunci când vrei să accesezi noi servicii de hosting pentru website-ul tău WordPress ți se oferă o listă de avantaje specifice fiecărui pachet de găzduire în parte.

Printre aceste avantaje se numără și procentul de uptime al unui server. Ce este acest procent și la ce se referă termenul de uptime?

Pe scurt, este vorba despre performanța serverului și despre perioada de timp în care platforma online poate fi accesată. Vorbim aici despre timpul în care site-ul este vizibil online.

Așadar, uptime înseamnă timpul în care un website a fost online, raportat la o perioadă dată.

Procentele garantate de furnizori descriu situații precum următoarele:

  • 9% uptime: cel mult o oră de downtime pe parcursul unei luni.
  • 95% uptime: cel mult 30 de minute downtime într-o lună.
  • 99% uptime: maximum 5 minute downtime pe durata unei luni.

Pentru mai multe detalii, nu ezita și verifică pagina ServHost dedicată serviciilor de web hosting. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție și cu alte informații utile – în acest sens, accesează pagina noastră de contact.

Schimbarea providerului de servicii de găzduire pentru un domeniu .ro (sau mai multe) se face rapid, urmând câțiva pași simpli.

Însă, înainte de toate ai nevoie de backup pentru baza de date existentă – asta, pentru a te asigura că aplicația ta web continuă să funcționeze eficient și după schimbarea serviciilor de găzduire online.

Așadar, din contul cpanel existent la providerul actual inițializează un backup pentru baza de date. În plus, conectează-te prin FTP la hostingul actual (poți folosi Filezilla în acest scop) și transferă toate datele sensibile (inclusiv fișierul public.html) pe local.

Apoi, în contul cpanel al providerului către care vrei să faci transferul alege să creezi o nouă bază de date. Aici trebuie să imporți vechea bază de date, cea pentru care ai făcut backupul inițial. La final, folosind clientul FTP, poți transfera și restul fișierelor.

Dacă toate aceste etape ți se par complicate, nu-ți face griji. Specialiștii ServHost îți vor explica ce ai de făcut pas cu pas. Nu trebuie decât să ne contactezi (folosește datele existente în pagina de Contact), iar noi ne vom ocupa de toate operațiunile online. Simplu și rapid pentru siguranța și eficiența aplicațiilor tale online.

Dacă plata facturii proforme nu este confirmată în termen de 14 zile, serviciul de hosting va fi suspendat automat.

În cazul în care ai o problemă și nu poti plăti, este nevoie să ne anunți pentru a stabili un nou termen de plată. Se vor emite în total 3 notificări privind plata serviciilor.

Da. La plata în avans pe 1 an de zile, primeşti o lună de abonament gratuit.

Nameserverele ServHost au forma:

ns1.servhost.ro

ns2.servhost.ro

ns3.servhost.ro

Mutarea site-ului (WordPress hosting) se poate face foarte simplu și este gratuită, dacă ai contul de cPanel. Tot ce trebuie să faci este să ne dai datele de conectare și îl transferăm noi gratuit.

În schimb, dacă domeniul tău este pe un server care nu are interfata de administrare cPanel, mutarea se va face după o estimare prealabilă.

Acesta este un pachet de servicii destinat firmelor mici și mijlocii care nu dispun de resurse pentru a investi în crearea unei infrastructuri cu servere dedicate.

Soluția este împărțirea unui server cu mai mulți clienți, astfel încât costurile să fie pe măsura necesităților tale. În acest moment, fiecare cont este separat de celelalte, utilizând aplicații gen Cloud Linux care asigură partajarea conturilor şi securizarea lor.

Lansează cu noi Primul tău Website și devino cunoscut online!

Fără cunoștințe de specialitate și fără experiență. Totul pentru DOAR 2.75 € / lună.

Doar gândește-te ce poți face cu 2,75 € / lună? Poți să-ți cumperi o sticlă de apă și un covrig… cam atât.

Chiar nu crezi că merită să faci o investiție așa mică în tine și în afacerea ta?

Online-ul este viitorul, iar Website-ul este cartea ta de vizită.

Este cea mai ușoară modalitate prin care oamenii pot să intre în contact cu tine și să-ți devină clienți.

Cu alte cuvinte nu mai este un moft, ci o necesitate să ai un website.

Iar dacă nu ești o persoană tehnică, nu-ți face griji, pentru că AI SUPORTUL NOSTRU la fiecare pas – de la achiziția domeniului și a abonamentului de hosting, până la cum să instalezi platforma WordPress.

Pe lângă asta, cu noi procesul este foarte simplu. Ca site-ul tău să prindă viață ai nevoie doar de 3 minute.

În plus serverele noastre sunt de tip SSD, ceea ce înseamnă că viteza de încărcare pe site va fi chiar și de 7X mai rapidă ca pe serverele clasice.

Cu alte cuvinte, nu ai niciun motiv real să nu-ți construiești împreună cu noi propriul site care să-ți propulseze Brandul în mediul online.

Dă click pe butonul de mai jos și hai să începem!

Pentru Doar 2,75 € / lună (Câștigi BONUSUL: Prima lună este GRATUITĂ)
*Abonamentul se realizează pe minim 12 luni