Faci eforturi permanente pentru a obține un flux constant de clienți?

AUTOMATIZEAZĂ-ȚI Complet Business-ul Online, astfel încât să-ți multiplici Profitul, dar și Timpul Liber.

Creează-ți (în mai puțin de o zi) propria Platformă, unde clienții să-ți acceseze Cursurile Online și Produsele Digitale, cu MAXIM 3 Click-uri.
Rapid, Simplu și Ușor.

Fără să ai nevoie experiență. Fără cunoștințe în IT. Fără să plătești un programator.

Dă click mai jos și hai să stabilim o Întâlnire 1 la 1, unde să construim împreună planul pentru Automatizarea și Scalarea Afacerii tale Online.

Chiar crezi că poți să-ți Scalezi Afacerea, dacă muncești non-stop și ajungi în BURNOUT ?

RĂSPUNSUL SCURT este NU!

RĂSPUNSUL LUNG este că atunci când ți-ai început Business-ul,
singura opțiune pe care o aveai era să te ocupi tu de absolut tot:

Adu-ți aminte nopțile în care ajungeai să lucrezi până la 1-2 noaptea,
ca mai apoi s-o iei de la capăt dimineața.

Era o muncă titanică, și TU
știi asta mai bine ca mine.

Tocmai de-asta vreau să-ți spun că modul acesta de lucru NU ar trebui să reprezinte normalitatea, ci o excepție.

De ce spun asta?

Pentru că la un moment dat vei ajunge la BURNOUT (dacă nu ai făcut-o deja). Iar vestea și mai proastă este că Afacerea ta nu este altceva decât propria ta REFLEXIE.

TU ești locomotiva care tractează totul. Deci la ce rezultate te poți aștepta dacă vei ajunge ”fără cărbuni”?

Și poate vei spune: ”Ninel, nu cred că o să ajung eu la Burnout, mereu am muncit mult”.

Ei bine, statisticile te contrazic. Conform Sondajului The Hustle…

Peste 63% dintre antreprenori s-au confruntat sau se confruntă în prezent cu BURNOUT-UL.

Și dacă nu-ți dai seama exact unde te încadrezi acum, hai să facem un mic test.
Acestea sunt principalele semne ale sindromului de BURNOUT:

Câte dintre ele îți sunt familiare?

Dacă ai început deja să resimți majoritatea acestor lucruri, atunci este momentul să faci o schimbare radicală în business-ul tău și să ieși pe cât posibil din operațional.

Iar dacă ÎNCĂ nu te confrunți cu aceste probleme, dă-mi voie să te întreb ceva direct.

Cât timp vei mai rezista să fii ”omul orchestră” în afacerea ta?
Și cât de mult crezi că vei evolua în ritmul acesta?

Dacă răspunsul tău este da, vreau să-ți ofer un SISTEM prin care să
ÎȚI AUTOMATIZEZI ÎNTREGUL BUSINESS.

Același sistem a generat încasări de peste 100.000 de euro pentru antreprenorii cu care am colaborat până în prezent, iar acum ți-l pun la dispoziție.

Fă Saltul către un Business Online 100% Automatizat, cu care să
Generezi Profit Constant și care să-ți lase TIMP pentru viața ta.

Dacă simți că pierzi foarte mult timp cu partea logistică – verificarea plăților, emiterea facturilor, trimiterea produselor cumparate pe e-mail, continuă să citești.

Dacă ți s-a întâmplat de multe ori, din cauza volumului mare de lucru, să uiți de facturile recurente ale clienților sau de actele pentru contabilitate, atunci ești în locul potrivit.

Dacă ai ajuns frecvent în situația în care ceva nu merge la website nu știi ce să faci, nu ai pe cine să întrebi și pierzi foarte mult timp căutând soluții pe internet, soluția asta este pentru tine.

Dacă ți-ai dat seama că NU ai timp să creezi produse noi pentru clienții tăi, pentru a le satisface cerințele noi și pentru a-ți crește vânzările din cauza task-urilor mici pe care trebuie să le finalizezi zilnic…

Atunci DA, ce urmează să citești
este pentru tine!

Împreună cu echipa mea am dezvoltat MODULUL DE E-LEARNING cu care îți poți creea de la ZERO, propria Platformă Online (chiar dacă nu ești o persoană tehnică și nu ai experiență), unde clienții tăi să poată accesa toate Cursurile, Programele sau Produsele Digitale pe care tu le oferi.

Orice informație la DOAR 3 CLICK-URI DISTANȚĂ. Simplu, Rapid și Ușor de Utilizat!

Dă click pe butonul de mai jos și programează Acum
o ȘEDINȚĂ DE CONSULTANȚĂ GRATUIT.

Împreună vom putea crea planul prin care să te poți bucura de
o afacere online, care să-ți aducă nu doar profit, dar și mai mult timp.

*Locurile la ședințele de consultanță se ocupă rapid. Deci te sfătuiesc să acționezi acum.

Testimonial

”Am economisit 3 ore/zi în medie, deoarece făceam totul manual. Dădeam link-uri de descărcare, conturi de plată, făceam facturi manual.

Iar vânzările prin funnel-urile cu Upsell
au crescut cu 200%.

În momentul în care am decis s-o ajut pe Diana cu afacerea ei, am găsit-o în postura de soloprenor, exact ca tine. Făcea totul de una singură, avea rezultate bune, însă oboseala își spunea cuvântul.

I-am spus atunci că va fi nevoie să-și automatizeze întregul Business dacă vrea să ajungă la următorul nivel.

Încercase înainte să facă asta, însă nu a reușit de una singură, așa cum spune chiar ea: „Am încercat prin clasicul Google search și How to. M-a frustrat că nimic din ceea ce găseam nu era pe înțelesul meu de începător, neștiind ce să caut de fapt.”

Dar apoi, după ce și-a construit Propria platformă Online, unde-și putea vinde produsele digitale, Afacerea ei a început să prindă aripi, iar timpul liber pe care l-a obținut a putut să-l folosească pentru lucrurile care contează cu adevărat: ”

Având în vedere că în medie pierdeam 3 ore pe zi cu vânzarea manuală a produselor digitale, iar tariful meu pe oră pe care îl percep în sesiunile 1 la 1 (sunt coach și terapeut) este în medie de 300 RON, am câștigat 3 x 300 ron pe zi. 900 RON de 2-3 ori pe săptămână. Adică 1800- 2700 ron pe săptămână. Faceți voi calculul la lună 😬”

Cine te va ajuta să-ți Automatizezi și Scalezi Business-ul Online?

Numele meu este Ninel Decu

Am 18 ani experienţă în vânzări B2B în mari companii naţionale şi multinaţionale.

Am gestionat baze de clienţi cu o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro anual, din postura de Account Manager pe segmentul business.

De asemenea, am ajutat în ultimii 12 ani sute de mici afaceri să pornească și să aibă rezultate în mediul online.

Am rezolvat nenumărate provocări și am înțeles care sunt luptele prin care un antreprenor aflat la început trece în România…

Am dezvoltat sisteme de vânzare care au produs întotdeauna rezultate și am încercat de fiecare dată să vin în fața antreprenorilor și să îi ajut să depășească obstacolele folosind cele mai noi strategii de marketing.

La bază am o formare în Comerţ şi Marketing și mă dezvolt în permanență pe zona de marketing online (sesiuni de training MIB Online şi Business Design Academy).

De asemenea, am o formare în coaching, care m-a ajutat în definirea şi managerierea proiectelor complexe.

Împreună cu Narcisa Decu, ce are peste 11 ani experienţă în vânzări B2C de servicii telecom, în companii multinaţionale și 8 ani experienţă în zona online, cu focus pe dezvoltarea şi implementarea site-urilor WordPress, am reușit să dezvoltăm compania SERVHOST.

Aceasta este o companie românească care ajută antreprenorii şi soloprenorii să-şi construiască o prezenţă online menită să genereze rezultate şi să îi îndrume pas cu pas să-şi administreze singuri website-ul.

De mai bine de un deceniu, construim website-uri WordPress şi livrăm serviciile de hosting care să le susţină şi să le menţină perfect funcţionale.

În paralel, am dezvoltat servicii de training şi consultanţă 1 la 1, precum şi o multitudine de resurse educaţionale pe tema iniţierii şi promovării afacerilor online (cursuri, ghiduri, webinarii, articole).

Totul pentru ca business-urile să obţină mai multă claritate şi să fie cu un pas mai aproape de succesul dorit.

Care sunt avantajele tale ca antreprenor, odată ce
implementezi Modulul E-Learning în Afacerea ta Online?

CLIENȚI CU ADEVĂRAT MULȚUMIȚI – le vei oferi o experiența plăcută clienților tăi pentru că vor putea accesa orice secțiune din platformă sau informație de care au nevoie, cu DOAR 3 click-uri;

ÎȚI CREȘTI NOTORIETATEA AFACERII – deoarece vei primi recomandări de la clienții mulțumiți de modul în care le-ai livrat cursurile sau produsele digitale pe care le vinzi;
ÎȚI ACREDITEZI CURSURILE – odată ce ai propria ta platformă online, ai posibilitatea să-ți acreditezi cursurile pe care le susții online;
CREȘTI NUMĂRUL DE CURSANȚI – orice persoană, indiferent că este din România sau din străinătate îți va putea accesa platforma, fiind totul 100% automatizat;
SCALEZI BUSINESS-UL – îți cresti afacerea deoarece vei putea să te axezi mai mult pe marketing și pe aducerea unui număr de lead-uri cât mai mare, fără să te mai ocupi de fiecare în mod individual;
OBȚII VÂNZĂRI 24H/24 – poți să-ți vinzi cursurile, programele și produsele chiar și atunci când dormi sau în zilele libere, avand un sistem complet automatizat care încasează banii și oferă acces clienților la produsele tale;
ECONOMISEȘTI BANI – dacă stai să calculezi timpul pe care-l dedici micro task-urilor zilnice, îți vei da seama că pierzi lunar câteva mii de lei, fără să remarci vreo schimbare în business.
AI ACCES LA SUPORT NON-STOP – dacă întâmpini orice fel de problemă legată de funcționalitatea platformei, NU trebuie să-ți bați tu capul cu rezolvarea problemei. Ai acces la o echipa dedicată de suport pentru tot ce înseamnă partea de automatizare și pagini de vânzare.
ECONOMISEȘTI TIMP – folosind un sistem automatizat, câștigi ore prețioase pe care le poți dedica pentru a aduce mai mult profit în afacerea ta, prun: întâlniri 1 la 1, creare de conținut, crearea unor produse noi, etc.

DEZVOLȚI BUSINESS-UL ÎN RITM ACCELERAT – în momentul în care ai scăpat de micro task-urile de zi cu zi, poți avea atenția îndreptată către rezultate și către experiența cu clienții tăi, lucru care se va vedea în statistici.

Care sunt avantajele tale ca antreprenor, odată ce
implementezi Modulul E-Learning în Afacerea ta Online?

access-control

Acces instant la materiale

După ce clientul a plătit, primește automat accesul la cursul, programul sau produsul digital pe care l-a achiziționat;

customer-service

Posibilitatea de a primi feedback

Există în cadrul platformei opțiunea ca utilizatorul să comunice direct cu tine, prin e-mail. Astfel îți poate pune întrebări în legătură cu materia din curs, poate primi feedback, etc;

loading

Vizualizarea progresului

Există o bară de progres în care se vede procentajul de finalizare a fiecărui curs. Iar utilizatorul are posibilitatea de a bifa ”DONE” modul pe care l-a finalizat. În felul acesta întregul progres este contorizat atât de tine, cât și de cursant.

online-test

Ușurință în utilizare

Platforma este gândită, astfel încât utilizatorul să poată accesa orice fel de informație cu maxim 3 clickuri;

Dă click mai jos și hai să stabilim o Întâlnire 1 la 1, unde să construim împreună planul pentru Automatizarea și Scalarea Afacerii tale Online.

sidebar

Navigarea este intuitivă

Platforma dispune de un sidebar pentru a ajuta cât mai mult utilizatorul să navigheze cât mai ușor prin conținut;

*Locurile libere se ocupă rapid.
Deci te sfătuiesc să acționezi acum și să te programezi.

Ce alte posibilități tehnice vei avea odată cu
crearea Platformei pentru Business-ul tău Online?

Poți stoca toate informațiile într-un singur loc, organizate cronologic;

Poți adăuga conținut video în website pentru a maximiza spațiul existent; pe abonamentul de hosting. De asemenea, poți opta și pentru pachete personalizate de hosting în funcție de nevoile tale;

Dacă ai mai multe grupe sau ediții de cursanți, poți păstra accesul la anumite materiale doar pentru o anumită grupă de cursanți;

Poți vedea procentual cat la % din conținut a fost parcurs de cei care sunt înscriși la un curs;

Dacă ai susținut o primă ediție la un curs, poți duplica întregul material și doar să adaugi materialele Live de la cea de-a doua ediție;

Dacă faci Live-uri pe Zoom, acestea pot fi adăugate ulterior în dreptul modulului corespunzător;

Pentru a obține statistici cât mai exacte în legătură cu gradul de realizare a task-urilor participanților la curs, poți bloca posibilitatea ca aceștia să apese butonul de finalizare;

Poți personaliza textele și culorile de pe butoanele din platformă;

Poți adaugă în platformă conținut sub diverse forme: video, text, prezentări PowerPoint, butoane cu link-ul către materiale PDF, etc;

Poți crea categorii pe cursuri, iar în arhiva din site ele pot fi categorisite;

Poți crea și o categorie de cursuri gratuite care pot fi accesate doar prin crearea unui cont în platformă;

Întreaga platformă este optimizată și pe mobil, deci poate fi accesată și de acolo de către clienții tăi.

Testimonial

”Economia de timp pe facturare s-a convertit în timp pe care l-am alocat către a scrie conținut și a produce noi materiale. Mi-am scos banii pe modul din vânzările din primele 2 luni.

Dar acum îl pot folosi tot anul.”

„Când am cunoscut-o pe Raluca, voia să scape cât mai rapid de task-urile mici din Business-ul ei Online, care o împiedicau să se concentreze 100% pe sarcinile cu adevărat importante.

Așa cum spune chiar ea:

”Aveam nevoie de automatizare, astfel încât să câștig timp. Îmi place să mă ocup de partea financiară, dar să stau să emit facturi pentru fiecare produs în parte, nu era fun deloc. Mai ales când vorbim de produse cu o valoare mai mică, la care evident, și vânzările sunt mai mari.”

Odată cu implementarea Modulului de E-Learning în cadrul Afacerii ei Online, Raluca a reușit să-și automatizeze complet procesele care îi consumau timp prețios din zi.

Și asta nu e tot! Pentru că Business-ul ei merge pe pilot automat, a fost percepută ca un profesionist, deoarece produsele ei digitale se livrau instant către client, odată cu plata.

Ce pierzi dacă NU îți creezi propria Platformă, unde clienții tăi
să-ți acceseze Cursurile Online și Produsele Digitale?

NU vei reuși să-ți AUTOMATIZEZI și SCALEZI Afacerea pentru că vei fi toată ziua ocupat să rezolvi sarcini neimportante, cum ar fi emiterea facturilor, trimiterea link-urilor către clienți, verificarea plăților, etc.

NU vei putea crește profitul și numărul de clienți pentru că te vei lovi mereu de aceeași barieră – prea multe sarcini pentru o singură persoană.

NU vei putea să scapi din ipostaza de SOLOPRENOR. Vei fi mereu ”omul orchestră” care face de toate, muncește toată ziua, dar rezultatele nu sunt niciodată spectaculoase.

Vei ajunge în BURNOUT deoarece te suprasolicita, încercând să faci munca unei echipe întregi.

NU vei putea să obții vânzări 24h/24 pentru că în permanență trebuie să fii prezent și să faci totul manual

NU vei putea avea acces la CLIENȚI PREMIUM, care să plătească mii de euro pentru un curs sau program, deoarece acești oameni vor să colaboreze cu persoane care fac totul la nivel cât mai profesionist.

Nu-ți vei putea acredita cursurile și programele, deoarece nu vei avea un SISTEM AUTOMATIZAT de înscriere și plată.

Te vei stresa mereu, încercând să te gestionezi zecile de sarcini zilnice pe care le ai de făcut.

NU vei putea să ai o CREȘTERE ACCELERATĂ, deoarece nu vei avea niciodată timp suficient pentru a concepe noi cursuri, programe și produse digitale.

Vei fi CAPTIV în propria ta afacere și NU vei mai simți niciun fel de satisfacție pentru că va interveni oboseala cronică.

E timpul să faci adevăratul salt în Business
și să-ți Automatizezi complet Afacerea.

Dezvoltă-ți (în mai puțin de o zi), propria Platformă, unde clienții să-ți acceseze
Cursurile Online și Produsele Digitale, cu MAXIM 3 Click-uri. Rapid, Simplu și Ușor.

A venit momentul ca soloprenorul să dispară și să apară antreprenorul.

A venit momentul să te ocupi doar de lucrurile care contează cu adevărat pentru Business-ul tău.

A venit momentul să ai o Afacere 100% Autonomă, care să-ți aducă NU DOAR PROFIT, ci și mai mult timp liber.

Ai muncit din greu să obții certificările și cunoștințele necesare pentru a-i ajuta pe clienții tai, ai idei minunate, ești o persoană dedicată și meriți să treci la următorul nivel cu Business-ul tău.

Tocmai de aceea vreau să-ți ofer SOLUȚIA prin care să-ți poți susține ritmul de creștere pe termen lung.

Aceeași Metodă a fost deja testată de peste 100 de AUTORI ONLINE în ultimii 3 ani, aceștia ajungând să genereze mai bine de 100.000 de EURO încasări.

Pe tine ce te oprește să ai astfel de rezultate?

Ești la o alegere distanță să-ți duci afacerea la URMĂTORUL NIVEL.

Dă click pe butonul de mai jos și programează Acum
o ȘEDINȚĂ DE CONSULTANȚĂ GRATUIT.

Împreună vom putea crea planul prin care să te poți bucura de
o afacere online, care să-ți aducă nu doar profit, dar și mai mult timp.

*Locurile la ședințele de consultanță se ocupă rapid. Deci te sfătuiesc să acționezi acum.