Hosting

Suntem gazde bune
pentru site-ul tău.
Hosting WordPress de încredere
şi suport tehnic pe care poţi conta

Hostingul este pasul esenţial

Pentru a aduce afacerea sau ideea ta în online

Este casa site-ului tău

şi ne-am antrenat mai bine de un deceniu să fim gazde bune pentru acesta.
Îl menţinem activ şi îi creăm condiţiile pentru a rula exemplar. Și încă ceva: suntem alături de
tine ori de câte ori ai nevoie de răspunsuri la întrebări şi de o mână de ajutor.


4 pachete de hosting WordPress

adaptate nevoilor afacerii tale

Start Up

2.75

Optim pentru site-uri de prezentare şi bloguri


 • 5 Gb Stocare SSD
 • 5 domenii gazduite
 • Nelimitat adrese de email
 • Nelimitat trafic
 • Nelimitat baze de date
 • Email support
 • 99.9% Service Uptime
 • SSL gratuit pentru mai multă securitate
 • LiteSpeed pentru viteză de 3x mai mare
 • Backup zilnic
 • Disponibil doar cu plata anuala
Comandă

Premium

9

Optim pentru site-uri cu trafic mediu


 • 18 Gb Stocare SSD
 • 12 domenii gazduite
 • Nelimitat adrese de email
 • Nelimitat trafic
 • Nelimitat baze de date
 • Email support
 • 99.9% Service Uptime
 • SSL gratuit pentru mai multă securitate
 • LiteSpeed pentru viteză de 3x mai mare
 • Backup zilnic


Comandă

Platinum

15

Optim pentru site-uri cu trafic mare


 • 30 Gb Stocare SSD
 • 18 domenii gazduite
 • Nelimitat adrese de email
 • Nelimitat trafic
 • Nelimitat baze de date
 • Email support
 • 99.9% Service Uptime
 • SSL gratuit pentru mai multă securitate
 • LiteSpeed pentru viteză de 3x mai mare
 • Backup zilnic


Comandă

Mai mult decât clienţi
Parteneri pe care i-am ajutat să performeze online

Lucrurile care fac diferenţa

Suport şi informaţii ca să creşti

Suntem lângă tine când ai nevoie, fie că e vorba de suport tehnic, de o problemă specifică site-ului tău sau de un sfat. Şi te ajutăm să creşti ca business prin articole, tutoriale şi ghiduri utile.

Servicii personalizate pentru nevoi atipice

Orice problemă are o rezolvare, orice solicitare are o soluţie concretă. Suntem flexibili. Pentru nevoi atipice, ai servicii personalizate.

Servere optimizate pentru WordPress

Suntem specialiști în web design și mentenanță WordPress și am setat serverele special pentru a susţine cea mai renumită şi utilizată platformă pentru website-uri din lume.

Mutare gratuită pentru site-ul existent

Deții deja un site sau blog cu panou de administrare cPanel? In acest caz facem gratuit migrarea domeniului și a site-ului pe serverele noastre. Fără să pierzi datele din contul existent.

Instalare gratuită

Instalăm gratuit platforma WordPress pentru site-ul tău şi facem setările esenţiale, indiferent de abonamentul de hosting ales.

Certificat SSL gratuit

Pentru siguranţa şi confidenţialitatea conexiunilor, securizăm site-ul prin instalarea certificatului SSL. Gratuit pentru orice domeniu pe care îl găzduim.

Răspunsuri la întrebările tale

La ServHost ne asigurăm că website-ul tău nu va pica niciodată. Vezi pachetele noastre de hosting pentru WordPress și alege serviciile noastre personalizate.

Pentru un magazin online WordPress poți alege dintre mai multe variante de hosting. Pachetele ServHost au prețuri începând cu 6 Euro/lună.

Pentru un site de prezentare WordPress îți oferim pachete de hosting cu costuri de sub 3 Euro/lună. Avem grijă ca website-ul tău să fie mereu online.

După cum ai aflat domeniul web și serviciile de hosting nu înseamnă același lucru. Pentru a avea un website nou trebuie să achiziționezi mai întâi un nume pentru el și mai apoi un spațiu pe server pentru a-l putea găzdui.

O întrebare des întâlnită  se referă la modalitatea în care se face legătura dintre domeniul web și serviciile de găzduire.

Este important să știi că aceste două servicii pot fi achiziționate și din locuri separate (de la furnizori diferiți). Procedura de interconectare este aceeași.

Aceasta se realizează prin introducerea name serverelor în contul de administrare asigurat de furnizorul de hosting.

Name serverele le vei obține din contul personal atribuit domeniului web. Pe scurt, mergi la furnizorul de la care ai cumpărat domeniul și notează name serverele.

Apoi, accesează panoul de control din contul de administrare al hostului și în secțiunea dedicată conexiunii cu domeniul, copiază name serverele.

Așteaptă până când operațiunea este validată și configurată.

Asta este tot. Din acest moment poți instala WordPress și poți începe dezvoltarea noului tău website. Dacă ai cumpărat un nou domeniu web și vrei să instalezi WordPress cât mai rapid, află că nu ai motive de îngrijorare.

Configurarea platformei WordPress este intuitivă și se poate realiza în mai puțin de 10 minute.

Însă, înainte de toate trebuie să știi că pentru a seta WordPress pentru domeniul nou achiziționat trebuie ca mai întâi să asiguri și găzduirea domeniului respectiv. Pe scurt, ai nevoie de servicii de hosting dedicate.

După ce ai făcut legătura dintre domeniu și hosting poți începe instalarea WordPress.

O poți face prin instalarea automata din cPanel, cautand wordpress cu Softaculos.

După cumpărarea domeniului trebuie să rezervi un serviciu de găzduire. Altfel spus, ai nevoie de un server dedicat pe care să găzduiești viitorul tău website.

Alegerea găzduirii sau a serviciilor de hosting poate părea o provocare având în vedere că există mai multe pachete dintre care să alegi.

Pentru a achiziționa serviciile potrivite pentru site-ul tău trebuie ca mai întâi să știi cu exactitate ceea ce urmează să faci.

Dacă vrei să dezvolți un blog sau un site de prezentare fără prea multe pagini atunci nu vei avea nevoie de un hosting specializat.

În schimb, dacă vrei să începi o afacere online care constă în dezvoltarea unui magazin virtual atunci trebuie să îți îndrepți atenția către un pachet de găzduire ceva mai complex.

Spațiul pe server este cel care diferă, ceea ce înseamnă că alegerea hostingului este influențată de mărimea site-ului și de multitudinea fișierelor care vor urma să fie salvate pe server.

Indiferent de pachetul ales, nu ai motive să te îngrijorezi. Vei putea modifica serviciile în funcție de evoluția site-ului tău – de regulă, pentru hosting se plătește un abonament lunar, așadar poți oricând să optezi pentru mai multe, sau mai puține opțiuni.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea pachetului de găzduire potrivit, nu ezita și folosește pagina de contact ServHost.

Vrei să creezi un site web pentru a avea o prezență online? Dacă ești la început de drum și nu cunoști foarte bine etapele pe care trebuie să le parcurgi, nu-ți face griji. Totul este simplu; în plus, poți avea un site în mai puțin de câteva ore.

Însă, înainte de toate trebuie să știi care este diferența dintre un domeniu și un serviciu de hosting.

Domeniul este numele pe care îl alegi pentru site-ul tău. El poate fi cu terminația .ro, .com, .info etc. Acesta reprezintă adresa virtuală, sau identitatea virtuală a site-ului tău.

Cu toate acestea, o adresă virtuală nu poate exista și fără o locație propriu-zisă. Așa cum în viața reală, o adresă este asociată cu o locație fizică. De exemplu, dacă cineva urmează adresa la care tu locuiești, atunci când ajunge la destinație trebuie să găsească un apartament, o casă sau orice altă formă de locuință fizică.

Ei bine, locația propriu-zisă este în cazul nostru găzduirea, sau hostingul.

Domeniul va fi găzduit  pe un server, adică la o locație fizică. Serverul va face legătura dintre domeniu și hosting prin intermediul name serverelor. Pe acestea le vei primi în momentul achiziției domeniului.

Așadar, domeniul și găzduirea sunt două lucruri diferite. Cu toate acestea, nu poți avea un site în lipsa unuia.

Atunci când vrei să accesezi noi servicii de hosting pentru website-ul tău WordPress ți se oferă o listă de avantaje specifice fiecărui pachet de găzduire în parte.

Printre aceste avantaje se numără și procentul de uptime al unui server. Ce este acest procent și la ce se referă termenul de uptime?

Pe scurt, este vorba despre performanța serverului și despre perioada de timp în care platforma online poate fi accesată. Vorbim aici despre timpul în care site-ul este vizibil online.

Așadar, uptime înseamnă timpul în care un website a fost online, raportat la o perioadă dată.

Procentele garantate de furnizori descriu situații precum următoarele:

 • 9% uptime: cel mult o oră de downtime pe parcursul unei luni.
 • 95% uptime: cel mult 30 de minute downtime într-o lună.
 • 99% uptime: maximum 5 minute downtime pe durata unei luni.

Pentru mai multe detalii, nu ezita și verifică pagina ServHost dedicată serviciilor de web hosting. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție și cu alte informații utile – în acest sens, accesează pagina noastră de contact.

Schimbarea providerului de servicii de găzduire pentru un domeniu .ro (sau mai multe) se face rapid, urmând câțiva pași simpli.

Însă, înainte de toate ai nevoie de backup pentru baza de date existentă – asta, pentru a te asigura că aplicația ta web continuă să funcționeze eficient și după schimbarea serviciilor de găzduire online.

Așadar, din contul cpanel existent la providerul actual inițializează un backup pentru baza de date. În plus, conectează-te prin FTP la hostingul actual (poți folosi Filezilla în acest scop) și transferă toate datele sensibile (inclusiv fișierul public.html) pe local.

Apoi, în contul cpanel al providerului către care vrei să faci transferul alege să creezi o nouă bază de date. Aici trebuie să imporți vechea bază de date, cea pentru care ai făcut backupul inițial. La final, folosind clientul FTP, poți transfera și restul fișierelor.

Dacă toate aceste etape ți se par complicate, nu-ți face griji. Specialiștii ServHost îți vor explica ce ai de făcut pas cu pas. Nu trebuie decât să ne contactezi (folosește datele existente în pagina de Contact) iar noi ne vom ocupa de toate operațiunile online. Simplu și rapid pentru siguranța și eficiența aplicațiilor tale online.

Dacă plata facturii proforme nu este confirmată în termen de 14 zile, serviciul de hosting va fi suspendat automat. În cazul în care ai o problemă și nu poti plăti, este nevoie să ne anunți pentru a stabili un nou termen de plată. Se vor emite în total 3 notificări privind plata serviciilor.

Da. La plata în avans pe 1 an de zile, primeşti o lună de abonament gratuit.

Nameserverele ServHost au forma:
ns1.servhost.ro
ns2.servhost.ro
ns3.servhost.ro

Mutarea site-ului (WordPress hosting) se poate face foarte simplu și este gratuită, dacă ai contul de cPanel. Tot ce trebuie să faci este să ne dai datele de conectare și îl transferăm noi gratuit. În schimb, dacă domeniul tău este pe un server care nu are interfata de administrare cPanel, mutarea se va face după o estimare prealabilă.

Acesta este un pachet de servicii destinat firmelor mici și mijlocii care nu dispun de resurse pentru a investi în crearea unei infrastructuri cu servere dedicate. Soluția este împărțirea unui server cu mai mulți clienți, astfel încât costurile să fie pe măsura necesităților tale. În acest moment, fiecare cont este separat de celelalte, utilizând aplicații gen Cloud Linux care asigură partajarea conturilor şi securizarea lor.