1. Blog
  2. Ghiduri
  3. Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?
Ghiduri |

Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?

Scris de Ninel

Am auzit intrebarea aceasta foarte des.

Pai de ce as apela eu la Aweber?

Ca sa pot colecta pe site in mod ”regulamentar” adrese de email. Scopul principal al unui site este sa colecteze o lista de abonati pe care sa ii ajutam in provocarile pe care le au in activitatea lor. Astfel creem o relatie si pe viitor putem sa vindem un produs sau serviciu catre aceasta audienta.

Exista o gramada de programe pe internet cu care putem colecta adrese de email, dar nefiind dublu opt-in sunt inselatoare.

TU vii cu ideea,
NOI te susținem cu soluția și implementarea ei

Pachete de HostingWeb Design

De ce spun acest lucru?

Pentru ca adresele de email pe care tu le poti strange nu sunt concludente, pot fi ale unor oameni care nu au legatura si nu au interes fata de ce scrii tu pe site. Asa ca, tu chiar crezi ca ai gasit aur, si cand colo totul e tinichea :-).

Spuneam ca apelam la aweber ca sa putem promova materialul pe care-l detinem pe blog. In clipa in care am facut inregistrarea in site, si am creat legatura intre site si aweber, vreau sa promovez fiecare articol pe care-l fac. Si anume, completez un mesaj broadcast.

In clipa in care cineva se inscrie pe site, va primi un email prin care i se cere confirmarea acestei dorinte, deoarece se doreste ca inregistrarea in site sa fie una intentionata, nu una intamplatoare. Dupa acest pas va veni un alt email prin care i se multumeste cititorului de inscriere.

De aceea e bine sa apelam la aceste inscrieri cu dublu opt-in, pentru a fi siguri ca cei care s-au inscris pe site chiar si-au dorit acest lucru, nu au apasat intamplator pe link. In acest fel vei fi sigur ca cei pe care-i vei regasi in lista iti impartasesc cu adevarat pasiunea.

Si nu se stie cand vei dori sa promovezi un produs sau un serviciu pe site, si vei stii ca la celalalt capat sunt oameni interesati.

Pe curand,

Narcisa

 

PS: daca tu crezi ca te-am ajutat sa intelegi care e faza cu aceste inscrieri in site, te rog sa-mi lasi un comentariu mai jos, sau in sectiunea de contact.

Vrei să afli informații periodic, abonează-te in formularul de mai jos

Nu uita să dai un share!

Articole asemănătoare

Ce modalități de promovare online plătită am la dispoziție?

Scris de Ninel iunie 6 2018

Ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta mediul online fără reclame? Cum ar fi să-ți promovezi afacerea fără a putea transmite mesajul în scurt timp și […]

Ce implică schimbarea numelui de domeniu. Pași concreți de urmat.

Scris de Ninel octombrie 1 2018

Uneori, la fel ca oamenii, și website-urile au nevoie de o schimbare. În cazul procesului de rebranding, unul din cele mai importante aspecte în constituie […]

Cum sa faci un blog de succes. Ghidul complet

Scris de Ninel decembrie 7 2020

Notă: articolul, publicat inițial în 07.02.2019, este revizuit periodic și actualizat pentru ca tu să te bucuri de informații relevante. Nu uita, ne poți oricând împărtăși […]