1. Blog
  2. Ghiduri
  3. Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?
Ghiduri |

Cum ma ajuta pe mine autoresponder-ul Aweber?

Scris de Ninel

Am auzit intrebarea aceasta foarte des.

Pai de ce as apela eu la Aweber?

Ca sa pot colecta pe site in mod ”regulamentar” adrese de email. Scopul principal al unui site este sa colecteze o lista de abonati pe care sa ii ajutam in provocarile pe care le au in activitatea lor. Astfel creem o relatie si pe viitor putem sa vindem un produs sau serviciu catre aceasta audienta.

Exista o gramada de programe pe internet cu care putem colecta adrese de email, dar nefiind dublu opt-in sunt inselatoare.

TU vii cu ideea,
NOI te susținem cu soluția și implementarea ei

Pachete de HostingWeb Design

De ce spun acest lucru?

Pentru ca adresele de email pe care tu le poti strange nu sunt concludente, pot fi ale unor oameni care nu au legatura si nu au interes fata de ce scrii tu pe site. Asa ca, tu chiar crezi ca ai gasit aur, si cand colo totul e tinichea :-).

Spuneam ca apelam la aweber ca sa putem promova materialul pe care-l detinem pe blog. In clipa in care am facut inregistrarea in site, si am creat legatura intre site si aweber, vreau sa promovez fiecare articol pe care-l fac. Si anume, completez un mesaj broadcast.

In clipa in care cineva se inscrie pe site, va primi un email prin care i se cere confirmarea acestei dorinte, deoarece se doreste ca inregistrarea in site sa fie una intentionata, nu una intamplatoare. Dupa acest pas va veni un alt email prin care i se multumeste cititorului de inscriere.

De aceea e bine sa apelam la aceste inscrieri cu dublu opt-in, pentru a fi siguri ca cei care s-au inscris pe site chiar si-au dorit acest lucru, nu au apasat intamplator pe link. In acest fel vei fi sigur ca cei pe care-i vei regasi in lista iti impartasesc cu adevarat pasiunea.

Si nu se stie cand vei dori sa promovezi un produs sau un serviciu pe site, si vei stii ca la celalalt capat sunt oameni interesati.

Pe curand,

Narcisa

 

PS: daca tu crezi ca te-am ajutat sa intelegi care e faza cu aceste inscrieri in site, te rog sa-mi lasi un comentariu mai jos, sau in sectiunea de contact.

Vrei să afli informații periodic, abonează-te in formularul de mai jos

Nu uita să dai un share!

Articole asemănătoare

Platforma Grow with Google te ajută să atingi succesul în afaceri

Scris de Ninel iulie 23 2018

Succesul în afaceri reprezintă cu siguranță una dintre principalele dorințe ale oricărei persoane aflate la început de drum. Definirea unei idei potrivite mediului de afaceri […]

Cum creezi un site web în WordPress. Ghid pentru începători

Scris de Ninel decembrie 1 2020

Notă: articolul, publicat inițial în 22.01.2019, este revizuit periodic și actualizat pentru ca tu să te bucuri de informații relevante. Nu uita, ne poți oricând împărtăși […]

Ghid de content marketing pentru afaceri mici și medii

Scris de Ninel februarie 14 2019

Ai o afacere sau ești pe cale de a te lansa în antreprenoriat? Trăim în cea mai bună perioadă pentru afacerile online. Internetul e într-o […]